Tungsram Hotel, Fonyód

1 Vélemény
Tungsram Hotel
Bartók Béla U. 20.
8640 Fonyód
Somogy
Telefon:
(85) 361 306
Telefon:
(85) 360 420
Telefon:
(85) 362 269
Fax:
(85) 360 420
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

Romantikus környezet, csend, a 30-as évek Magyarországának érintetlen nyugalma. Nagyapáink megőrizték, költőink megénekelték ennek a festői helynek a nyugalmát.


Cégleírás
Ebben a környezetben két régi villában alakítottuk ki szállodánkat és oktatási központunkat. A külvilágtól elzártan, kultúrált körülmények között akár százfős csoportnak tudjuk biztosítani a bentlakásos oktatást. A villa, amelyet oktatási célokra átalakítottunk, a TUNGSRAM Rt fonyódi üdülőcentrumához tartozik és annak minden szolgáltatása rendelkezésünkre áll. Különleges igényei nem fognak meglepetést okozni kollégáinknak. Ideális feltételeket biztosítunk rövid, közepes és hosszú távú tanfolyamoknak és tréningeknek szeptember és május között.
Idegen nyelvű leírás
The Tungsram Hotel in Fonyod, Hungary situated Bartok Bela U. 20. Here it is unfortunately not yet possible to book online. This accommodation Tungsram Hotel would be glad to welcome you soon. The correct data depends on the update of the information through the management and cannot be guaranteed.
Kulcsszavak:
Hotel, Szálloda, Vendéglátás, Szállás, Idegenforgalom, Szoba, Turizmus, Üdülo, Rendezvény, Szálláshely, Rendezvényszervezés, Írásvetíto, Eloadóterem, Romantikus környezet
Tungsram Hotel a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Tungsram Hotel Fonyód

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Többször jártam már itt családommal.Talán a Balaton Legszebb helyén van az üdülő.Nagyon kedvesek és barátságosak a dolgozók.Szinte családtagnak tekintettek már bennünket.Nagyon szépen felújították az ebédlőt és az üdüllőt pár éve.Nagyon barátságos lett.Az ellátás szenzációs minden üdülés után megnőtt a ruha méretünk.A vendégeknek mindig szerveznek valamilyen műsort,ami nagyon szinvonalas.Különleges igényekre sem mondanak nemet.pl.halsütés a vendég által fogott hal.Nagyon jó vállalati tréningeket is szerveznek.Mindenkinek ajánlom,hogy próbálja ki ha teheti
## szállás# rendezvény# üdülés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Tungsram Hotel részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Bartók Béla Utca 20
  8640  Fonyód
 2. József Utca 21/A
  8640  Fonyód
 3. József U. 14
  8640  Fonyód
 4. BALATON U. 4
  8640  Fonyód
 5. Vitorlás Utca 24.
  8640  Fonyód
 6. TURUL U. 30/A
  8640  Fonyód
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete